„Misija svake umjetnosti je da što više ljudi osjeti dobro i da prenese to dobro u budućnost”, izjavio je Dino Merlin u susret koncertu u pulskoj Areni. Ova misao savršeno podcrtava sve ono što Merlinovo stvaralaštvo predstavlja, a postoji li bolji način da se ta misija nastavi dalje nego objavom ovog spektakularnog koncerta? Osamnaest hitova i vrhunska produkcija garancija su kako se radi o jednom od najboljih live izdanja, jer Merlinova publika to zaslužuje.

Turneja Hotel Nacional obišla je mnoge gradove regije i šire, no pulska Arena posebno je zasjala. Bila je to nezaboravna noć u kojoj je publika uživala svjesna da je dio jedne fantastične priče koju može samo Dino Merlin ispričati. "Hotel Nacional", "Kad čovjek voli ženu", "Umri prije smrti", "Rane", "Moj je život Švicarska", "Deset mlađa", "Nešto lijepo treba da se desi", "Bosnom behar probeharao", samo su neke od Dininih pjesama koje su izvedene tu večer i naći će se na ovom live izdanju za čiju su produkciju snage udružili Magaza i Croatia Records. Blu-ray, DVD i dvostruki CD su od 31.01. u prodaji u službenim shopovima i web shopovima Magaze i Croatia Recordsa kao i svim većim muzičkim shopovima diljem regije, dok je će audio snimak biti dostupan na svim digitalnim platformama.

Već od danas, 24.01. moguće je uraditi prednarudžbe na web shop-u Magaze i Croatia Records, te pre-save na Deezeru, Apple Music-u i Spotify.

(Izvor: Croatia Records)